Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren


Wim Blom's specialiteitenAmbachtsbakker Wim Blom heeft een groot assortiment aan brood, banket en taart. Alles is lekker, maar een aantal specialiteiten moet u zeker geproefd hebben!


IJsselstoet
Een luchtig brood gemaakt van Hollands tarwe, spelt en rogge. Gezond, vol met granen en rijk aan essentiële voedingsstoffen. Gedecoreerd met geplette haver en lijnzaad waardoor de korst enorm smaakvol en knapperig is.
 

Suol licht of donker
Ons Suols brood moet u geproefd hebben. Een desembrood vol met karakter, gemaakt zoals het vroeger gemaakt werd. Daarom heet ons desembrood ook Suols brood, naar de oorspronkelijke naam van Zwolle. Een oerbrood met rustiek karakter, 18 onderweg met rijs en bakken en daarom zo enorm smaakvol.
 

Zwets volkoren
Het Zwartewaterland is afgeleid van het woord 'zwets', dat voor 'grens' staat. Omdat onze bakkerij in Hasselt is gevestigd hebben wij dit brood vernoemd naar het Zwartewaterland. Een ouderwets smaakvol 100% volkoren brood, gevuld met grove zemelen en gedecoreerd met zonnebloempitten.
 


Blommetje
Fris en verantwoord broodje voor tussendoor. Gevuld met rozijnen en een knapperige bite van hazelnoten. Natuurlijk gemaakt van 100% Nederlandse bloem.
 


Opa Piet's brok
Onze Opa Piet heeft dit heerlijk stukje koek uitgevonden. In al zijn eenvoud nog steeds lekker! Het recept stamt uit de jaren 50 van de vorige eeuw en nog steeds is deze koek immens populair. Een heerlijk zachte koek gemaakt van kruidige koekkruiden en 100% Nederlandse roomboter. Het hele jaar door verkrijgbaar, maar in de wintermaanden smaakt hij toch het allerlekkerst!


Volkoren sultana's
Hollands tarwe en zoete rozijnen maken deze sultana's tot een verrassend lekker tussendoortje. Gemaakt van 100% Nederlands volkoren en gezoet met vanille stroop.